10 Ocak 2012 Salı

hiç çekilmeyen yönleriyle :))

işte yine cosmoturk okurken denk geldiğim kahkahayı patlattığım bir yazı (http://www.cosmoturk.com/burclar/iste-burcunuzun-cekilmeyen-yonleri-bajhd.htm l
neden mi komik tek tek okuyup yok ya o hiçte öyle biri değil çıxçıx diye diye en sona geldim
a evet doğru o benim hayal denizinde yüzen kanmaya hazır bir balığım ben doğru valla xxx
iyi de burada bir yanlışlık yok mu diğerlerine bunları yakıştırıp kendim için itiraz etmem gerekmez miydi (hönk yani)


KOÇ
Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç. Bay ukala, ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç.

BOĞA
Pratik değildir. Ağırkanlıdır. Harekete geçmesi için arkasından hep birilerinin itmesi gerekir. Bir söyleneni bir kerede asla anlayamaz, 10 kere tekrarlamak gerekir.

İKİZLER
Uzak durmakta fayda vardır. Çenesi öyle düşüktür ki, esir aldı mı yanarsın. Sıcak kanlı, sevimlidir ancak biraz da bencildir.

YENGEÇ
Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan, son derece yapmacık tiplerdir. Tembeldir, bir iş yapacağım diye aklı çıkar. Biraz da saftır. Sahtedir ve kolay kandırılır.

ASLAN
Evet küçük aslancık, sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş Aslan parçası, hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım.

BAŞAK
Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntı. Bir de titizdir ki, yorar insanı. Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacak diye rahat batar. Ama onun her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete cinnet geçirmektedir aynı zamanda. Dili de acayip sivridir. Soğuk bir insandır.

TERAZİ
Sanatçı ruhludur. O nedenle de apayrı bir boyutta yaşar. Böyle aklı bir karış havada gezen bu insanın bir iş bulması da pek muhtemel değildir, ömrünün sonuna kadar gezmek ister. Güzel olacağım diye kendini yırtar. Aklı bir karış havadadır. Biraz da dengesizdir.

AKREP
Adı üstünde, Akrep gibi sokar adamı. İçten pazarlıklı. Kıskançlık krizlerine girer. Aşkta, yatakta, işte, ilişkilerde sert bir tutumu vardır. Duygusuzdur.

YAY

Her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak biridir. Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez. Çalışmayı pek sevmez. İşi gücü gezmektir. Ona göre hayat sadece eğlenceden ibarettir.

OĞLAK


En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir. Aşırı maddiyatçıdır. Cimridir. Risk almaktan kaçar, buna rağmen iş hayatında da tuttuğunu kopartır.

KOVA
Güya çok atak biridir, bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler, ama yalanı bile beceremez. Menfaatçidir biraz. Kendini beğenmiştir. Dedikoducudur. Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur.

BALIK
Duygusal olduğundan, onu elde etmek kolaydır. Maaşallah hayal gücü pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne kafayı yeme raddesine gelen Balık çoktur. Söyleyecek pek bir şey yok. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder