17 Nisan 2012 Salı

yağmur orkestrası


bakın ne gördüm :) çok sevdim :)
""""Almanya'da sanatçıların inşa ettiği ev, yağmur yağınca farklı müzikler çalıyor. Binanın yüzeyindeki su okuları ve huniler, orkestranın üflemeli çalgılarını andırıyor. Almanya’nın Dresden şehrinde sanatçıların yaşadığı bir bölgede yer alan ev, zigzaglar çizen su olukları ve hunilerle yağmurda müzik çalıyor.

 Mavi renkli binadaki huni ve su olukları, yağmurlu havalarda farklı müzik enstrümanlarına dönüşüyor. Neustadt Kunsthofpassage olarak adlandırılan binanın tasarımı Annette Paul, Christoph Roßner ve André Tempel'e ait.
alıntıdır dipnot.tv """"


Bazen kızıyorum kendime bazı şeyleri çok geç gördüğüm için, bu renkteki bir ev mutlaka dikkatimi çekmeliydi. bilenleriniz mutlaka vardır, belkide benim gibi görmeyenlerde vardır ondan kelli paylaşıyım dedim, seversiniz belki :)



6 yorum:

  1. Eski mahallemde boyle mor renk, minyatur masal satosu gibi bir ev vardi! Iyi cesaret derdim her onunden gectigimde! Bir gun yolum duserse resmini cekip yollarim sana :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok sevinirim mor masal şatu :):):)

      Sil
  2. Harika bu. Hemen videolara bakıyorum..

    YanıtlaSil
  3. aa dresden'deymiş.. hiç gitmedim ama eğer gidersem aklımda olacak! çok güzel bir tasarım çünkü, çok tatlı bir fikir :) bayıldım ben!

    edankb.blogspot.com
    bana da beklerim dilersen..

    YanıtlaSil