4 Mayıs 2012 Cuma

seçim

mesafe kısaydı ancak çok zamanımı aldı, ilerliyorum hala 
sol yanım zirvesini göremediğim kayalık sağ yanımsa dibini görmediğim derinlik
herkese iki seçim hakkı verilir ya genelde çatala ayrılan bir yol, iç güdüsel hangisini istersen ona götürür ya yüreğin, benim bu sefer ne çatalım var ne de iki seçeneğim.
şanslı olabilirim olmaya da bilirim.
içimden arabadan inip sol yanımdaki engebeli kayalığa bir anda koşup tırmanmaya başlamak geçiyor. ilk adım için küçük bir gaza gelim  yeterli cesaret tırmanışa devam ettikçe çoğalır, azimliyim yaparım ama çok yorulurum çok zamanımı alacak dal bulabilirim ama çok dinlenemem devam etmem gerekir zirveye çıkabilmek için ellerimle tuttuğum kayalara ayaklarımla basmak zorundayım yok yok gerek yok zirve yoluda tepeside yalnız 
ben sanırım sağımdaki uçurumdan aşağı süzüleceğim evet bunun için cesaret gerekir
gözlerimi kapatıp kollarımı açıp sağ ayağımı kaldırıp ilk adımı atmak için cesaret, yaparsam süzülürüm özgür olurum belki rüzgarla savrulurum belkide dallara takılırım ama ya çakılırsam 
ya yapamam olmaz ki yol çok dar geliş gidiş sağda müsait bir yer de yok e ben arabayı bırakırsam insanlar zor durumda kalır geçemezler belki kaza yaparlar hay Allah ben en iyisi yola devam edeyim düz değil yol çok dönemeçli de değil, ara ara hafif bir rampa bazende içini ürperten bir bayır hiç sapakta yok nereye gidiyor acaba
ay tabi ya işe gelmişim ne çabuk e kuşlarla konuşmadım daha 
Günaydın, kolay gelsin arkadaşlar 
  
[bu arada Norveçli ressam Edvard Munch'un başyapıtı 'Çığlıktablosu
120 milyon dolara (yaklaşık 212 milyon TL) rekor fiyata satılmış]

8 yorum:

  1. Vay hatunum sen de ne cevherler varmışşş , beğendimm !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eyvallah mirim :) ne cevheri be öyle karaladım gitti :)
      beğendiğine sevindim sağol canım :)

      Sil
  2. Cicooooo, tatil diyorum, gitsen bi diyorum, bolatin bir onceki yazisindaki deli gibi yollardan toplayacagiz seni :-)

    Onumuzdeki hafta tepeyi yamac parasutu ile, ucurumu da mavu turla degistirelim canikom, arabaya mangolu meyve suyu ile bin, kasede bir aloha sarkisi, havaya gir biraz, olmuyor boyle! Lazimsin sen buralara....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ühüüühühüüü Başaaak :'( ama ben daha yeni bastırdıydım bu tatil şeysini isteğini ıhım öhö tamam kestim ağlamayı hemen kendime bir hawaii kolyesi şeyttiriyorum veee arrrrriiiba arrribba yepppa yeppaa lalala hey rosita :)

      Sil
    2. Kiz Hawai dedim, mexico degil! Ama belli sen Cancun'a gitmek istiyorsun hahahaha nereye gidersen git kurtlarini dokebilecegin bir yere git oldumu?

      Sil
    3. :) hawaiden başlar mexicoya uğrar phukette dalar bizim bodrumdan çıkarım otobüse biner eve gelirim :):):) evet tek gerekli şey kurtları dökebilecek ortam :):)

      Sil
  3. Cicomm en sevdiğim ressam ve tablosu biliyomusun? gördüğümde inanamadım. Zamanında bir Reprodüksiyonu nu almak için çok uğraşmıştım. Harika, başka bişey diyemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) gerçekten mi inşallah kısa zamanda eline geçer bi kopyası yada adı herneyse reprodüksiyonu :) ben pek anlamam resimlerden tanımamda ressamları bu konuda kıskandım seni ;) çok şaşırdım çok pahalıya satılmış ondan şeyttirdim blogta :)

      Sil